KS-LANG-WIT KS_LANG
KS-LANG-ZWART
KS-LANG-

    Modulaire kabelslurf

    De modulaire kabelslurf, speciaal ontworpen voor zit-sta bureaus, past zich moeiteloos aan de hoogte van het bureau aan en houdt kabels georganiseerd en uit het zicht. Dankzij het sterke magnetische ontwerp is de installatie eenvoudig. Gemaakt van hoogwaardig staal en duurzaam kunststof, met een verzwaarde stalen voet voor extra stabiliteit. Vier kabelkanalen zorgen voor optimale organisatie van de bedrading. Een ideale oplossing voor een nette en professionele werkplek.

    Kleur

    Wissen
    Product eigenschappen

    De modulaire kabelslurf combineert een aantrekkelijk wervelontwerp met functionele efficiëntie, speciaal ontworpen voor zit-sta bureaus. Het ontwerp past zich moeiteloos aan de hoogte van het bureau aan, waardoor kabels georganiseerd, uit het zicht en veilig opgeborgen blijven.

    De modulaire wervelstructuur biedt gebruikers de flexibiliteit om eenvoudig individuele wervels toe te voegen of te verwijderen. Hierdoor kan de structuur snel en efficiënt worden aangepast aan specifieke behoeften, zonder de noodzaak van gespecialiseerde gereedschappen.

    Dankzij het sterke magnetische ontwerp is de installatie eenvoudig, wat zorgt voor een positieve gebruikerservaring. De kabelmanagement ruggengraat is vervaardigd uit hoogwaardig staal en duurzaam kunststof, wat garant staat voor langdurig gebruik. De verzwaarde stalen voet biedt extra stabiliteit, waardoor het geheel stevig op zijn plaats blijft.

    Met vier afzonderlijke kabelkanalen kunt u de bedrading eenvoudig organiseren op functie of type. Dit systeem helpt niet alleen bij het creëren van een opgeruimde werkplek, maar kan ook bijdragen aan de efficiëntie en winstgevendheid van uw bedrijf.

    De ideale oplossing voor kabelmanagement, ontworpen om uw werkplek netjes en professioneel te houden!

    Kenmerken
      • Perfect voor in hoogte verstelbare zit-sta bureaus
      • Sterke magnetische bevestiging
      • Hoogwaardig staal en duurzaam kunststof
      • Verzwaarde stalen voet voor extra stabiliteit
      • Vier kabelkanalen voor optimale organisatie
      • Houdt kabels verborgen en beschermt kabels tegen slijtage
      • De modulaire wervelstructuur stelt gebruikers in staat om naar wens individuele wervels toe te voegen of te verwijderen
      • Scheiding van kabels mogelijk
    SKU
    SKU: KS-LANG-